De Britch is een combinatie universeel bagagerek/trekhaak, dat zowel voorop als achterop de fiets past. Door een extensie van het fietsframe wordt het laadgewicht verdeeld naar het centrum van de fiets en draait de lading voorop niet mee met het stuur. De frame extensie wordt gerealiseerd door een universele klem bevestiging aan de zitbuis (achter) of de onderbuis (voor).

Er zijn accessoires beschikbaar, zoals voor een tas bevestiging aan de zijkant(en) of op de drager zelf en een mand bevestiging. Het makkelijk te verwijderen platform gedeelte is zowel voor als achter waterpas door het om te draaien. Voor achter voorziet het product tevens in een universele trekhaak wat het gewicht van de aanhanger naar de trapas brengt i.p.v. de achterwielnaaf (met name belangrijk voor zware lading of voor elektrische fietsen).

De specificatie van de koppeling met draaibeweging voor bochten in de trekstang is beschikbaar voor fietskar fabrikanten. DoggyRide zal als eerste fietskarren passend voor deze trekhaak op de markt brengen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Cityzen C8Plus HMBpearl-izumi-fietsbroek