Het Schwalbe Airless System is een nieuw systeem waarbij een massieve ‘binnenband’, gemaakt uit een speciaal materiaal, in combinatie met een specifieke buitenband van Schwalbe, voor een onderhoudsvrij systeem zorgt: nooit meer lekke banden én nooit meer pompen! Een ander voordeel van dit systeem is dat er wel +/- 10.000 km mee gefietst kan worden.

Wat het Schwalbe Airless System ook bijzonder maakt is dat de rolweerstand en de demping zeer natuurlijk aanvoelen en dat de fietser gevoelsmatig op een ‘normale’ set-up van een buiten- en binnenband rijdt. De specifieke doelgroepen voor dit systeem zijn E-bike gebruikers en fietsverhuur/bikesharing organisaties.

De montage kan uitsluitend geschieden door gecertificeerde tweewielertechniekers die door Schwalbe getraind zijn en die een speciaal door Schwalbe ontwikkelde montage tool in bezit hebben.

Het Schwalbe Airless System inclusief montage tool zal naar verwachting vanaf mei 2018 beschikbaar zijn. De officiële bekendmaking, werkwijze en marktbenadering zal vanaf begin maart plaatsvinden. Het officiële persbericht van het Schwalbe Airless System is tevens vanaf 2 maart beschikbaar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

specialized-tarmac-s-worksklever-x-speed