ADVANCED EBIKE RECO ONE

Merk en naam van het product:

ADVANCED EBIKE RECO ONE

Categorie waarvoor het product wordt ingediend:

Fietsen

Sinds wanneer op de markt?

Vanaf augustus 2022

Consumentenprijs:

€ 4399,-

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):

WAARDEN ONTWIKKELEN.

Innovatief. Duurzaam. Milieubewust.

‘RECO’ is het resultaat van een lang gekoesterde wens om de markt te revolutioneren, de productie te vereenvoudigen, en de aanvoerlijnen aanzienlijk te verkorten. En vooral: de wens om duurzaam fietsen te produceren.

Bij deze nieuwe en gepatenteerde frametechnologie wordt het Advanced Composiet Materiaal ingezet, dat 100% kan worden gerecycled.

Voor de productie van het frame zien wij af van lange aanvoerlijnen. Uitgangspunt van onze productie is het Advanced Composiet Materiaal, dat buitengewone geluids- en schokdempende eigenschappen bezit. Hiermee wordt het frame met behulp van een spuitgietproces in Duitsland vervaardigd.

De productie van het frame resulteert in 50% minder CO2-uitstoot.

Het grote idee erachter is: de sterke vraag naar duurzame mobiliteit van de toekomst bedienen met een innovatief leveringsproces.

Waardevolle zaken niet afdanken: Als je na enkele jaren gebruik besluit een nieuw model aan te schaffen, kan de RECO eenvoudig weer in de cyclus worden teruggebracht.

In de productie wordt de RECO weer in zijn afzonderlijke delen gedemonteerd en vormt het frame – vermalen tot kleine korrels – de basis voor een nieuw frame.