Advanced Ebike

ebike

€4799

28 KGKG

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:

Error: can't render field data in the current format. You can try "Get child value" callback. Available children: avontuurlijk, sportief. Or one of array-related callbacks - "Multiple select field values", "Checkbox field values", "Checked values list" etc

Op de markt gebracht:

Sinds wanneer op de markt?

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:

Aluminium lichtgewicht frame. Advanced Ebike geeft 30 jaar garantie op dit frame. Klein, verbonden en baanbrekend: de nieuwe Kiox300 met smartsysteem biedt sportief ingestelde e-bikers via de smartphone-app e-bike Connect toegang tot de digitale wereld. De Bosch Powertube 750 wh accu is de nieuwste maatstaaf voor de actieradius van e-bikes. De accu is gemakkelijk aan de bovenkant uitneembaar. Alleen Advanced Ebike geeft 4 jaar garantie op de accu! Met 85 Nm is de nieuwe Bosch Performance CX motor met smartsysteem de krachtigste in zijn soort. Hij maakt zelfs de zwaarste trektochten gemakkelijk. De Suntour XCR 34 luchtvork biedt je het hoogste niveau van comfort en de mogelijkheid om deze naar wens aan te passen. De Lizine Super HB E1000 koplamp verandert zelfs de donkerste nacht in dag met zijn groot licht. Het superheldere Lezine Super Bright Alert achterlicht met remlichtfunctie zorgt voor veiligheid op al je ritten. Licht op wanneer je remt. Stevige dubbelwandige spatborden. Zo stevig dat er geen spatbord stangetje meer aan zit. Brede 55mm Anti lek banden. Nexus 5e met Gates CDX riemaandrijving. Deze Trekking Pro X LTD wordt geleverd inclusief gratis bijpassende Advanced Ebike fietstas. Gemakkelijk afneembaar met het racetime klik systeem.

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):

Kabels lopen door het nieuwe balhoofd heen. Instelbare batterij rail 500,625 en 750wh intube in het frame.

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:

Fraai balhoofd. De kabels lopen door het balhoofd heen. Mooie afwerking. Instelbare batterij rail 500,625 en 750wh intube in het frame.

Kort samengevat

De batterij wordt aan de bovenzijde van de schuine buis in- en uitgenomen. De batterij docking is dus verstelbaar op de rail welke aan de binnenzijde van de buis gemonteerd zit. Er zitten 3 montagepunten voor de verschillende capaciteiten. Er zijn geen adapters of iets dergelijks nodig voor ombouw.

e-bike