Paperclip Bel – Widek B.V.

De fietsbel opnieuw uitgevonden!

Widek introduceert een compleet nieuwe bel, die niet alleen opvalt door het slanke, moderne design maar ook door de speciale klepel. De klepel heeft de vorm van een paperclip. De bel is verkrijgbaar met een kleine belkop, de paperclip bel mini, en met een iets grotere belkop, de paperclip bel. Naast de opvallende, moderne klepel is de bevestiging van de bel ook helemaal anders.

Toelichting klepel:
Niet alleen de vorm is vernieuwend, maar ook de manier van veren. Er is geen sprake van een traditionele veer, maar van een ingenieuze constructie waardoor de klepel altijd goed aanslaat, zonder dat een veer nodig is.

Toelichting bevestiging:
De bel wordt bevestigd door de inbusbout aan de bovenkant van de bel los te schroeven. Hierdoor komt de bevestigingsbeugel los, en kan de beugel geopend worden en om het stuur worden gevouwen. Het frame met de belkop kan in verschillende standen over de beugel geplaatst worden. Hiermee kan de paperclip klepel altijd in de beste positie worden gemonteerd. Plaats het frame over de beugel zodat de bel gemakkelijk te bedienen is. Doordat de schroef aan de bovenkant van de bel is aangebracht is het veel gemakkelijker om de bel op de fiets te monteren.

 

Paperclip bel