Shimano CM-2000 Sport Camera – Shimano Benelux BV

 

De CM2000 is onder andere voorzien in een unieke auto record functie, waarmee opnamen automatisch kunnen worden ingepland op basis van data als hartslag, stijgingspercentage of GPS locaties. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je de belangrijkste opnames niet vergeet op te nemen en spaar je tevens geheugen en batterijvermogen. Ook zal deze functie de noodzaak tot (na-)montage vereenvoudigen en verminderen.

De specificaties van de CM200 Sport Camera bevatten verder ondermeer:

  • Een plat ontwerp, dat uitermate geschikt is voor gebruik op de fiets (met montagemogelijkheden op o.a. stuur, helm en zadel)
  • Water- en stofafstotend, waardoor het gebruik zonder aanvullende waterproof case mogelijk is (waterdicht tot op 10 meter diepte)
  • Image stabilizer voor de mooiste HD beelden, zelfs op ruw terrein
  • Scherpe opnames, ook bij zonsop- en ondergang door de snelle HD lens die optimaal gebruik maakt van het beschikbare licht

Verder zal de specifieke App worden vernieuwd, waarmee deze gebruiksvriendelijker wordt. Hierdoor kunnen instellingen eenvoudig worden gewijzigd en opnames direct worden teruggezien. Tot slot landeert Shimano tegelijkertijd een low-profile helm-mount en een clip voor gebruik met BMX of ski goggles.

 

Shimano CM-2000