Shimano S-Phyre kleding – Shimano Benelux BV

Wanneer je zoveel races hebt geleid als wij, leer je veel over wat er nodig is om te winnen. S-Phyre is de nieuwste uitdrukking van de passie Shimano om leidend te zijn op alle gebieden waarop het actief is. We hebben alles wat we weten over presteren bij elkaar gevoegd en creëerden een nieuwe benchmark binnen het  Shimano Fusion Concept.

S-Phyre staat voor Shimano’s passie om de beste materialen te creëren, resultaten te leveren en prestaties te verbeteren. S-PHYRE heeft één doel: de overdracht van vermogen maximaliseren. Hoe? Door het leveren van meer prestaties per gram, het ‘bedriegen’ van de lucht(weerstand) en door het gebruik van het zogenaamde ‘linkage’ effect tussen de verschillende onderdelen van de uitrusting en de bijbehorende efficiëntievoordelen.

Elk product heeft haar eigen specifieke kenmerken.

Vanaf 2017 zal het WorldTour team LottoNL-Jumbo profiteren van de S-Phyre producten, die mede in samenspraak met veeleisende profrenners zijn ontwikkeld. Het team zal tijdens al haar wedstrijden S-Phyre kleding  en schoenen dragen.

 

Shimano S-Phyre