Thule EasyFold XT – Thule

De Thule EasyFold XT vervoert je fietsen veilig van en naar elke bestemming en is ingeklapt niet groter dan een normale koffer waardoor je hem makkelijk in je auto of thuis opbergt.

Door zijn gebruiksvriendelijke features, waaronder de innovatieve koppeling, zet je de drager gemakkelijk op je trekhaak. De drager stabiliseert zichzelf. De fietsen bevestig je in een handomdraai op de drager en je haalt ze er ook zo weer vanaf. Met de optionele oprijgoot gaat dit nog makkelijker. En door het slimme kantelmechanisme heb je met een volledig beladen fietsendrager nog steeds toegang tot je kofferbak.

De Thule EasyFold XT is beschikbaar in een versie voor 2 en 3 fietsen en door zijn hoge capaciteit en duurzaamheid geschikt voor allerlei soorten en maten fietsen. Met zijn grote laadcapaciteit, ruime afstand tussen de fietsen en ruimte voor langere wielbasissen is de drager zeer geschikt voor het transport van grote en zware fietsen. De afneembare frameklauwen stel je onafhankelijk van elkaar af voor verschillende typen fietsen en klikken automatisch vast, zodat je frame niet beschadigt raakt.

Thule Easyfold