Flyer U 7.70 HS – Amazing Wheels

De FLYER-U-serie wordt gekenmerkt door technologie, kracht, een ‘clean’ design en stabiliteit. Dankzij de consequent geïntegreerde componenten is op het eerste gezicht moeilijk te zien dat dit een E-bike is.

De ambachtelijkheid en de aandacht voor details worden versterkt door onderdelen van topkwaliteit. De geïntegreerde mondiale innovatie (FLYER Intelligent Technology), gebaseerd op vele jaren kennisopbouw van FLYER, heeft ertoe geleid dat deze e-bike al een gewild cultobject is geworden.

Stijlvol en snel
Dynamisch, high-tech, individueel, modieus, en elegant, de Flyer U-serie weerspiegelt de geest van de tijd. De unieke architectuur van deze e-bike is gebaseerd op FIT – Flyer Intelligent Technology. De zorgvuldige samenstelling van alle componenten vormt een perfect geheel met een onmiskenbaar karakter.
De korte wielbasis is ideaal voor dynamische rijeigenschappen, dat vooral wordt gewaardeerd in stedelijke gebieden.

Het hoogste niveau van veiligheid en zichtbaarheid wordt gegarandeerd door de ingebouwde koplampen met groot licht. Een verdere innovatie is het achterlicht met zijn geïntegreerde remlicht. De trapondersteuning tot 45 km / h zorgt ervoor dat uw woon-werkverkeer niet alleen stijlvol is, maar ook snel. De slimme geïntegreerde batterij is naadloos ingebouwd en kan gemakkelijk worden verwijderd vanaf de zijkant.

De robuuste, duurzame aluminium voorvork benadrukt de verfijnde hoge kwaliteit van het ontwerp van de Flyer U-serie.

 

Flyer U