Orange C7+ HMB LTD – Koninklijke Gazelle N.V.

De Orange is compleet, comfortabel en heeft een lage instap en is voor iedereen die de zekerheid wil hebben van een goede, betrouwbare fiets. De fiets is geschikt voor mensen die zorgeloos willen genieten van hun fietstocht. Of het nou dagelijks gebruik is, of voor een stuk ontspannen toeren; de Orange C7+ HMB LTD kan het allemaal.

Speciale aspecten:

  • Rijeigenschappen: het frame is stabiel en stijf waardoor deze meteen vertrouwd aanvoelt. Hij boezemt meteen vertrouwen in zodat je zeker en veilig op je fiets zit.
  • Integratie:  de fiets ziet er clean uit. Zo lopen kabels door het frame en onder het spatbord door; niet alleen mooi maar ook heel robuust. Daarnaast zijn de drager(poot) en de motor onderdeel van het frame geworden. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een zeer stabiel geheel.
  • Design: de fiets oogt vooral ook heel mooi. Er is veel aandacht aan het ontwerp besteed. De drager is op een inventieve manier onderdeel van het frame geworden en de motor is geïntegreerd in het frame. De fiets is ontworpen als één geheel, waarbij de lage en brede instap het uitgangspunt was.

De Orange C7+ HMB LTD is zelfs extra doorgestyled met leuke ‘Orange’ kleuraccenten.

 

Orange C7+ HMB LTD