Orange C8 HMS – Koninklijke Gazelle N.V.

Hij is compleet, comfortabel en heeft een lage instap en is voor iedereen die de zekerheid wil hebben van een goede, betrouwbare fiets. De fiets is in het bijzonder geschikt voor mensen die zorgeloos willen genieten van hun fietstocht. Of het nou dagelijks gebruik is, of voor een stuk ontspannen toeren; de Orange C8 HMS kan het allemaal.  De fiets is ontworpen als een e-bike.

Speciale aspecten:

  • Rijeigenschappen: het frame is stabiel en stijf waardoor deze meteen vertrouwd aanvoelt. Hij boezemt meteen vertrouwen in zodat je zeker en veilig op je fiets zit.
  • Integratie: de fiets ziet er clean uit. Zo lopen kabels door het frame en onder het spatbord door; niet alleen mooi maar ook heel robuust. Daarnaast zijn de drager(poot) en de motor onderdeel van het frame geworden. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een zeer stabiel geheel.
  • Design: de fiets oogt vooral ook heel mooi. Er is veel aandacht aan het ontwerp besteed. De drager is op een inventieve manier onderdeel van het frame geworden en de motor is geïntegreerd in het frame. De fiets is ontworpen als één geheel, waarbij de lage en brede instap het uitgangspunt was.

Daarnaast is de Orange C8 HMS voorzien van Shimano Di2. Schakelen gaat daarmee niet meer via een draaischakelaar maar via een controller die ervoor zorgt dat je elektronisch schakelt. Zelfs onder hoge druk, bijv. bij het fietsen op een heuvel of een brug, schakelt het systeem accuraat en snel.

 

Orange C8 HMS