Orange C8 – Koninklijke Gazelle N.V.

De Orange is het icoon van Gazelle. Hij is compleet, comfortabel en heeft een lage instap en is voor iedereen die de zekerheid wil hebben van een goede, betrouwbare fiets. De fiets is in het bijzonder geschikt voor mensen die zorgeloos willen genieten van hun fietstocht. Of het nou dagelijks gebruik is, voor boodschappen of voor een stuk ontspannen toeren; de Orange C8 kan het allemaal.

Speciale aspecten:

  • Rijeigenschappen: het frame is stabiel en stijf waardoor deze meteen vertrouwd aanvoelt. Hij boezemt meteen vertrouwen in zodat je zeker en veilig op je fiets zit.
  • Integratie: de fiets ziet er clean uit. Zo lopen kabels door het frame; niet alleen mooi maar ook heel robuust. Daarnaast is de drager(poot) van deze stadsfiets onderdeel van het frame geworden. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een zeer stabiel geheel.
  • Design: de fiets oogt vooral ook heel mooi. Er is veel aandacht aan het ontwerp besteed. De drager is op een inventieve manier onderdeel van het frame geworden. De fiets is ontworpen als één geheel, waarbij de lage en brede instap het uitgangspunt was.

Orange C8