QWIC Premium MN8 – QWIC

QWIC richt zich specifiek op de forensen in de categorie 35 – 55 jaar. Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt rondom de grote steden verkeers- en parkeerproblemen. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaam, persoonlijk transport.

De QWIC Premium MN8 is ontwikkeld voor de forens die de fiets dagelijks in de stad wilt gebruiken. Alle kwetsbare delen zijn bescherm of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan.

  • Zelfs de remleidingen lopen volledig door het frame. Er hangen dus geen kabels voor de fiets die kunnen blijven hangen in een fietsenstalling en die slordig ogen.
  • De krachtige, efficiënte en intuïtief ondersteunende middenmoter van het algemeen beschouwd nog onbekende Bafang heeft afgelopen jaar velen verrast en werd afgelopen jaar in bijna iedere e-biketest als beste beoordeeld.
  • Bij de keuze van alle componenten is gekozen voor degelijkheid en minimaal onderhoud. Kijk hierbij naar de gesloten kettingkast, hydraulische Magura HS22 velgremmen, SKS spatborden en metalen accu behuizing.

Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie wordt de elektrische fiets naar een hoger niveau getild.

 

QWIC Premium MN8