Super Commuter+ 8S – Trek Benelux

Bestemd voor de fietsforens, op zoek naar een high-end Speed pedelec die meer is dan alleen een frame met Bosch ondersteuning. Het Super Commuter+ frame is ontwikkeld om uit te blinken in rijervaring, zowel op hoge als op lagere snelheid. Dit wordt bewerkstelligd door een slimme geometrie te combineren met optimale materiaal en onderdelen keuzes. Zoals de carbon voorvork, en de 27.5” wielen met dikke banden.

De Super Commuter+ zit boordevol slimme details die voor zowel voor de consument als de fietsendealer waardevol zijn.
Zo ontwikkelde Trek een geheel eigen motorophanging en motor cover. Waardoor de motor niet alleen op stijlvolle wijze wordt geïntegreerd in het frame, maar ook alle connectoren door het verwijderen van slechts één schroef binnen handbereik zijn.
Het uit de Trek race- en MTB-technologie overgewaaide ‘Control Freak’ cable routing systeem zorgt ervoor dat alle kabels mooi door het frame lopen zonder dat ze liggen te rammelen.
Een standaard gemonteerde ‘ketting geleider’ zorgt ervoor dat de ketting nooit van het voorblad loopt.
De laadpoort van de Bosch Powerpack500 zorgt er voor dat de stekker automatisch in de juiste positie draait bij het insteken.
De geïntegreerde Bosch PowerPack500 komt iets omhoog als je de sleutel draait.
Standaard wordt er een derailleurbeschermer gemonteerd die ervoor zorgt dat de derailleur t.a.t. naar behoren functioneert.
Kijk eens onder de bovenbuis, hier kan de consument makkelijk zijn beugelslot kunnen bevestigen.
De dragende spatborden geven houvast aan de Tubus achterdrager waar in totaal 14kg aan bepakking aan gehangen kan worden.

 

trek-super-communter-8s