Trek District+ 5

ebike

€5249

29.7KG

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:

De District+ 5 is een robuuste, zeer comfortabele en elegante elektrische stadsfiets die alles heeft om soepel door de stad te zoeven. Bij het nieuwe lowstep-frame is de accu fraai (semi) geïntegreerd in de onderbuis. Met naar keuze een 400 Wh, 545 Wh, 725 Wh of 800 Wh accu kun je zelf de beste optie voor je woon-werktraject of recreatieve rit kiezen. De Bosch BES3 smart systeem-aandrijving stuwt je vooruit en biedt slimme connectiviteit. De duurzame riemaandrijving vergt weinig onderhoud en de Enviolo AUTOMATIQ-naaf neemt je het schakelen uit handen. De ingebouwde Bosch Connect Module biedt extra zekerheid tegen diefstal waardoor je met een gerust gevoel kunt genieten van een kop koffie met appletaart.

Op de markt gebracht:

Sinds wanneer op de markt?

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:

Een topkwaliteit gehydrovormd Alpha Smooth aluminium frame met (semi) geïntegreerde accu en een luchtgeveerde voorvork. Een Gates CDX-riemaandrijving met Enviolo Trekking Automatiq versnellingsnaaf die automatisch schakelt. Een Bosch BES3 Performance Line smart systeem-aandrijving (250 Wh, 75 Nm) met led-afstandsbediening en Intuvia-display dat feilloos communiceert met je smartphone en je ondersteunt bij snelheden tot 25 km/u. De remkracht van Shimano RT hydraulische schijfremmen met vier remzuigers. MIK Dragers en Herrmans MR8 verlichting om de rit naar je werk aangenamer te maken.

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:

Met de District+ 5 krijg je het nieuwste ontwerp en slimme optimalisatie. Deze e-bike heeft een elegant, nieuw frameontwerp en een nieuw balhoofdstel met volledig geïntegreerde kabels ter voorkoming van ratelen, schuren en haken met tegelijkertijd ook een fraaier uiterlijk. Bovendien zijn ze voorzien van 27.5 inch wielen en brede banden voor comfort en vertrouwen, waar je ook fietst. De verende voorvork en de Ergotec verende zadelpen geven dat extra tikkeltje comfort dat net het verschil maakt. Het nieuwe smart systeem van Bosch geeft je krachtige ondersteuning en in combinatie met de eBike Flow-app kun je de fiets helemaal op jouw wensen afstemmen. Als je de Enviolo AUTOMATIQ eenmaal hebt ingesteld, hoef je er niet meer naar om te kijken. Je hoeft alleen nog maar te genieten… De Gates CDX-aandrijving is soepel, geruisloos, fraai en vergt nauwelijks onderhoud. 4 Accu opties! Kies de accucapaciteit die past bij jouw budget en het gewenste rijbereik voor optimaal rijplezier. 400/545/725 of 800Wh!! Beveilig je fiets als je hem niet gebruikt met een Bosch BCM antidiefstal-voorziening. Deze fiets heeft een maximaal toegestaan totaalgewicht (gecombineerd gewicht van fiets, rijder en bagage) van 160 kg.

Kort samengevat

Trek District+ 5 2