Trek Fetch+4

bakfiets

€7999

75KG

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:

Je wilt je auto vervangen door een elektrische transportfiets en je bent op zoek naar een betrouwbaar en krachtig exemplaar dat gemakkelijk bestuurbaar is. Je wordt helemaal enthousiast bij de gedachte dat de kinderen vóór in de bak zitten en dat jullie samen plezier hebben en eropuit trekken.

Op de markt gebracht:

Sinds wanneer op de markt?

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:

Een aanpasbare transportbak aan de voorzijde met een bankje en twee afzonderlijk verstelbare kinderzitjes, een stevig aluminium frame waar bijna iedereen op past, een 750 Wh Bosch PowerTube accu en een krachtig Bosch smart system Performance Line Cargo aandrijfsysteem (250 W, 85 Nm) waarmee je snelheden tot 25 km/u kunt aanhouden en een smartphone-controller die draadloos oplaadt en werkt met een intuïtieve Trek-Bosch app.

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:

Een geruisloze en onderhoudsarme Gates CDX-riemaandrijving met CVT-naaf voor zorgeloos en soepel schakelen, een verende voorvork, krachtige hydraulische remmen met vier remzuigers, een verstelbare zadelpen voor het eenvoudig instellen van de zadelhoogte, een verstelbare stuurpen, ergonomische handvatten, een MIK HD-achterdrager en een stabiele Trek Fetch fietsstandaard. Twee kinderzitjes inbegrepen. Kinderbankje, kinderstoeladapters en regenhoes zijn apart verkrijgbaar.

Kort samengevat

FetchPlus4_23_37053_B_Primary