Trek Madone SL 7 GEN 7

Racefiets

€7999

8KG

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:

De Madone SL 7 zorgt met zijn lichte 500 Series OCLV Carbon frame voor ongelooflijke snelheid, state-of-the-art technologie en ongeëvenaarde rijkwaliteiten bij elke race. IsoFlow zorgt ervoor dat oneffenheden in het wegdek amper voelbaar zijn en biedt tegelijkertijd een aerodynamisch voordeel. Andere troeven zoals onze nieuwste Kammtail-framebuizen, de sublieme Shimano Ultegra Di2 elektronische groepset, carbon wielen en interne bekabeling maken van de SL 7 een racemachine die even snel is als hij eruitziet.

Op de markt gebracht:

Sinds wanneer op de markt?

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:

Een 500 Series OCLV Carbon frame met aerodynamische Kammtail-buizen en een IsoFlow zitbuis, interne bekabeling, een razendsnel Shimano Ultegra Di2 12-speed schakelsysteem, een Bontrager RSL Aero OCLV Carbon stuur en Bontrager Aeolus Pro 51 tubeless-ready carbonwielen.

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:

Een volledig OCLV Carbon frame + de razende snelheid van Shimano Ultegra Di2-schakelen = een topracer. Dankzij IsoFlow-technologie kan de seatmast meer meebuigen en neemt het rijcomfort toe; tegelijkertijd verbetert de aerodynamica van het frame en wordt er gewicht bespaard. Het Bontrager RSL Aero-stuur met uiteenstaande uiteinden is comfortabel ‘onderin’, aerodynamischer en superstijlvol. De Bontrager Aeolus Pro 51 OCLV Carbon wielen snijden door de wind en maken je sneller. Het Shimano Ultegra Di2 elektronische schakelsysteem schakelt aanmerkelijk soepeler en sneller.

Kort samengevat

MadoneSL7-24-41467-A-Primary 2