Een pure racefiets. Wij hebben het lage gewicht en de natuurlijke rijgevoel van zijn voorganger behouden en de rest gigantisch verbeterd. Minder Weerstand. Meer Snelheid. 30 watt. Dat is hoeveel vermogen je bespaart door de aerodynamische buisvormen en de integratie in het frame ten opzichte van zijn voorganger bij een snelheid van 48.3 km per uur. Snel is nog sneller geworden. De betere micro vering en grotere bandenvrijheid zorgen voor een verrassend comfort. Dit alles samen zorgt voor een ongekend scherp stuurgedrag en super rijgevoel. Dit is het meest lichte disc racefiets frameset die wij ooit gemaakt hebben.

Snelle Vormen
Het frame heeft aerodynamisch geprofileerde buisvormen die het zelfde gewicht en een zelfde of een hogere stijfheid hebben als ronde buisvormen, echter de luchtweerstand wordt door de vormen met tot wel 30% verminderd.

Cleane kabelloop
Bij de disc frames lopen de kabels door een opening in het balhoofd voor de beste aerodynamica en om de fiets eenvoudig te kunnen onderhouden.

Duidelijk De Ruime
Het nieuwe frame heeft veel ruimte voor brede banden. In de disc frames passen 30mm banden met het grootste gemak. Voor extra comfort en om de fiets nog veelzijdiger te maken.

Smooth Operator
De SuperSix EVO heeft altijd al bekend gestaan om zijn elegante en soepele rijkwaliteiten, en de vernieuwde SuperSix rijdt nog weer soepeler. De nieuwe SAVE achtervorken, met de geintegreerde zadelpenklem en de KNØT 27 zadelpen verhogen de flex met 18%.

HollowGram SAVE SystemBar
Het vlakke stuur absobeert schokken en verminderd de luchtweerstand voor meer comfort en meer snelheid. Het tweedelige ontwerp zorgt voor uitwisselbaarheid en het stuur is 8° verstelbaar om je positie te fine tunen.

Speed Release Uitgevoerd
De disc frames zijn voorzien van Speed Release steekassen voor het sneller en makkelijker wisselen van een wiel, werkt met de meeste standaard steekas wielsets.

Verbonden
Een geïntegreerde wiel sensor zorgt voor een precieze weergave van je snelheid, je route en gereden afstand, registreert je fiets voor garantie, herinnert je wanneer de fiets onderhoud nodig heeft en nog veel meer, allemaal in combinatie met de gratis Cannondale App.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Vogue mestengoCannondale Mavaro Neo 4