De fiets vaker pakken wordt gemakkelijker als je hem snel kunt aanpassen aan je doel: eerst de kinderen naar school brengen, en dan snel het kinderzitje eraf halen en de waterdichte fietstassen erop om naar het werk te gaan. Basil heeft een uniek kliksysteem ontwikkeld om eenvoudig en veilig fietsaccessoires van en op je fietsdrager te klikken: MIK. Drie jaar na de introductie zijn meer dan 45 merken verbonden aan MIK. En dat betekent de grootste keuze in het aantal bijpassende accessoires. Met MIK HD zijn kinderzitjes de volgende stap. Nieuw en uniek is dat het gerenommeerde testinstituut TÜV Rheinland de combinatie van MIK HD-drager, Urban Iki kinderzitje en MIK HD-adapterplaat getest en goedgekeurd heeft.

MIK HD bestaat uit:
De MIK HD-drager. Een extra sterke bagagedrager die getest is op 27 kg (EN 11243 en ISO 14344). Het testprocedé is nieuw en is er is inmiddels een Duits octrooi op aangevraagd.

De MIK HD-adapterplaat. Een extra sterke MIK- adapterplaat inclusief een tweevoudige zekering. De MIK HD-adapterplaat zit voorgemonteerd onder het kinderzitje en is uit veiligheidsoverwegingen niet apart verkrijgbaar.

MIK HD: extra sterk en veilig
Met MIK Heavy Duty (HD) brengt het merk een extra sterke en veilige variant van MIK op de markt. Dankzij MIK HD kunnen kinderzitjes makkelijk en veilig op – en ook van – de drager geklikt worden. Op de dragers met MIK HD passen bovendien ook alle overige MIK-accessoires zoals fietstassen. -manden en – kratten. En dat betekent dat met MIK HD nu kinderzitjes én fietsaccessoires makkelijk gewisseld kunnen worden. Uit veiligheidsoverwegingen passen de kinderzitjes alleen in MIK HD-dragers, niet in MIK-dragers.

Eerste en enige platform met TÜV goedkeuring
TÜV Rheinland heeft MIK HD tezamen met Urban Iki achterzitje getest en goedgekeurd. Daarmee is MIK HD het eerste en enige platform ter wereld met deze goedkeuring. De eerste Urban Iki kinderzitjes inclusief voorgemonteerde MIK HD-adapterplaat met deze TÜV-goedkeuring zijn vanaf december 2020 verkrijgbaar zijn. Kinderzitjes van het merk Polisport volgen in begin 2021.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

pro-koryak-e-performance-handlebar_agu-transsonic-helm