Merk en naam van de fiets:
Cannondale Mavaro Neo 1

Categorie waarvoor de fiets wordt ingediend:
E-bike van het Jaar

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:
De nieuwste Mavaro Neo verheft de kunst van het verplaatsen. Meer actieradius door de nieuwe 750Wh Bosch accu, uitzonderlijke rijeigenschappen door de nieuwe HeadShok verende voorvork, en beschikbaar in zowel lage step-thru en standaard frame modellen, het is de ultieme city-to-country cruiser.

Consumentenprijs:
€ 6499,-

Totaal gewicht van de fiets:
23.95 kg

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:
SmartForm C1 Alloy, removable 750Wh downtube battery,
integrated front running light, tapered headtube, internal cable
routing, 135mm QR hub spacing, IS disc mount, motor protection

Nieuwe toepassingen:
EMBARGO 1 february:

Kracht, bereik en raffinement. De nieuwe Mavaro Neo wordt aangedreven door het nieuwe Smart System van Bosch, met een enorme 750Wh accu, Performance Line CX motor, LED afstandsbediening en Kiox 300 display. Moeiteloze acceleratie, overtuigende veelzijdigheid en een actieradius tot 175 km op een enkele lading.


Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:
Embargo 1 february:

Volledig nieuwe HeadShok. S’Werelds beste verende voorvork voor in de stad is is nu nog beter. Het nieuwe Quad Cage naaldlagersysteem levert 50 mm soepele, wrijvingsloze beweging, terwijl de oversized vorkpoten, brede naafspacing en taps toelopende stuurbuis een niveau van stuurprecisie en controle bieden waar andere vorken niet aan kunnen tippen.
Zelfverzekerd vermogen. Met een onwrikbaar nauwkeurig rijgedrag, een zithouding met het hoofd omhoog en intuïtieve veiligheidsfuncties zoals ingebouwde verlichting en radar die je waarschuwt voor naderende auto’s of rijders houdt de Mavaro Neo u comfortabel onder controle.
wo Frame Opties
De nieuwe Mavaro Neo is beschikbaar in zowel een super lage step-thru ontwerp voor gemakkelijk op- en afstappen, en een hoge instap versie voor diegenen die van de klassieke look van een bovenbuis houden. Hoe dan ook, ons deskundig aluminium vakmanschap levert een robuuste, mooie en vertrouwenwekkende rit.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search