Deze luxe afgewerkte elektrische fiets is gemaakt om voor u de best rijdende e-bike te zijn. Voor zowel dagelijks als recreatief gebruik.

Beweeg met comfort
De Mavaro Neo 4 kent een elegant en praktisch frame met een brede doorstap. De HeadShok vering geeft veel comfort, heeft een laag gewicht en zorgt dat de fiets heel stabiel stuurt en u veel vertrouwen geeft. Voor zorgeloos rijplezier.

Krachtig bewegen
De Bosch Performance Line 250W drive-unit, gecombineerd met een 625Wh batterij zorgen ervoor dat je moeiteloos door de stad rijdt, alles zonder inspanning met je meeneemt en alle heuvels lachend beklimt. Met een natuurlijk ondersteuningsgevoel en een bereik van tot wel 150 km op een volle accu heb je de mogelijkheid om overal te komen waar je wilt. De Shimano Nexus 8-speed versnellingsnaaf zorgt voor een intuïtieve bediening en de Gates Belt Drive maakt de fiets onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Beweeg met vertrouwen
De comfortabele zitpositie geeft je een goed overzicht over de weg en de stabiele stuureigenschappen maken dat je je veilig voelt. De heldere geïntegreerde verlichting zorgt er voor dat je zowel overdag als ’s nachts goed ziet en gezien wordt. Er is zelfs sprake van ingebouwde dagrijverlichting die automatisch naar het hoofdlicht schakelt wanneer het donker wordt. Dit alles maakt dat de Mavaro Neo jou een stimulerende, veilige en rustgevende rijervaring biedt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

supersix-evoMuto