”The New Cutting Edge.” Dit is de ultieme xc race mountainbike. De baanbrekende vering, de agressieve geometrie en het lage gewicht laten je vol gas wegschieten vanaf het startschot. We hebben een XC-bike gecreëerd die agressiever, bliksemsnel, leuker en stabieler is op elk soort parkoers, van Worldcup wedstrijden tot jouw plaatselijke trainingsronde. Met slechts 1900 gram inclusief demper is het nieuwe Scalpel-frame een van de lichtste vol geveerde MTB-frames die ooit is gemaakt.

Vering voor snelheid en dus plezier
Het meest geavanceerde veersysteem dat ooit is gemaakt voor een cross country mountainbike door onze allernieuwste innovatie: de FlexPivot. Waar andere systemen prestaties verliezen om gewicht te besparen, levert onze gepatenteerde FlexPivot zowel de beste prestaties als het laagste gewicht. Dit virtuele draaipunt geeft de voordelen van een Horst-link maar dan met een veel lager gewicht en een veel hogere stijfheid. Deze innovatie zorgt dus voor een laag gewicht, heel veel grip tijdens zowel het klimmen als afdalen, en een ongekend acceleratie vermogen. Doordat de vering zo efficiënt is gaat al jouw kracht naar de acceleratie. De vering geeft je veel controle over de fiets waardoor je echt overal vol gas kunt gaan. Meer snelheid. Meer plezier.

De beste XC-racevork ter wereld.
De Lefty is simpelweg de meest geavanceerde, soepelste en meest nauwkeurig sturende ultralichte XC-vork ooit. Door zijn unieke ontwerp vliegt hij onnavolgbaar soepel en strak over ruw terrein. Het naaldlager systeem zorgt voor een ontzettend lage interne weerstand. Door de naaldlagers blijft de vork soepeler onder belasting dan de concurrentie. Dit is de enige vork ter wereld met een enkele kroon! Samen met het stijve chassis, de interne driehoekige delta cage constructie, en de uit 1 deel bestaande onderste vorkpoot en as, zorgt dit allemaal voor het extreem lage gewicht en de getunede ongekend hoge stijfheid prestaties.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Schwalbe-aerothanleto 8 belt