Carqon wil de nieuwe standaard zijn voor bakfietsen. Het aluminium frame van Carqon is duurzaam, licht en sterk tegelijk. De hoge torsiestijfheid verbetert de fietsprestatie, terwijl het wegcomfort wordt versterkt door het lage zwaartepunt, de voorvork-vering en stabiele terreinbanden. Het unieke karakter van de Carqon wordt belichaamd in zijn vloeiende en bochtige frame-ontwerp.

Een absoluut nieuwe toepassing is de deur in de bak van de Carqon. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om eenvoudig en veilig zelf in te stappen in de bak. De deur wordt vergrendeld door een speciaal kinderslot, dat enkel door volwassenen te openen is.

Carqon is uitgerust met sportief, verstelbaar stuur en heeft een uniek stuursysteem: het stuursysteem met dubbele kabel bevat een hoogwaardige techniek uit de auto-industrie. In plaats van de conventionele stuurstang worden sterke dubbele stuurkabels gebruikt. Dit zorgt voor directer, soepeler sturen en een grotere stuurhoek. Er zijn twee sets kabels voor extra veiligheid.

Carqon is een Nederlands merk met een internationaal karakter. Het bedrijf is opgericht vanuit de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die in design, functionaliteit en techniek een nieuwe standaard neerzet. Een bakfiets voor ambitieuze ouders die het beste uit het leven willen halen en er vaak met hun kinderen op uit trekken. Carqon wil deze gezinnen de kwaliteit, de veiligheid en het comfort bieden om onderweg zoveel mogelijk van elkaar te genieten.

Carqon is een onderdeel van de Accell Group en leverbaar vanaf medio januari. Meer informatie staat op www.carqon.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search