De Cortina E-Silento Pro is de meest vooruitstrevende en sportieve e-bike in de Cortina-collectie. Deze e-bike is specifiek ontworpen voor forenzen en de zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland. Hiermee speelt Cortina in op een aantal belangrijke macrotrends. Eén daarvan is integratie van techniek. Techniek is overal om ons heen, steeds vaker ook onzichtbaar. De Cortina E-Silento is de eerste e-bike van Cortina waarbij de accu volledig geïntegreerd is in het frame en je dus nauwelijks ziet dat het hier om een e-bike gaat. De E-Silento Pro heeft een fraai designed frame met mooi laswerk (smooth welding) en veel slimme geïntegreerde oplossingen. De kabels lopen via de balhoofdbuis door in het frame. De Cortina E-Silento Pro is door DesignLink in september gewaardeerd met een GIO Award (Goed Industrieel Ontwerp).

Comfort: De Dafon accu van 504Wh zit in de downtube verwerkt en sluit mooi aan op de motorhanger. Het e-systeem is van Shimano Steps 6100. De e-bike heeft een Suntour verende voorvork, Schwalbe Big Ben Performance Line brede banden voor meer demping, een Selle Royal Life zadel, Herrmans Luna Lock handgrepen en Shimano Nexus 7 versnellingen.

Gemak: In plaats van een traditionele ketting heeft de Cortina E-Silento Pro een Gates CDX beltdrive. Deze is schoon, onderhoudsvrij en gaat vier keer langer mee. De stuurpen is verstelbaar: Zoom a-head. In de sportieve en supersterke achterdrager (low carrier) is de verlichting geïntegreerd (van Spanninga Pimento). Het Shimano SC-E7000 display heeft alle functies die je nodig hebt, maar je kunt ook kiezen voor een draadloze verbinding voor een eigen dispay lay-out op je smartphone en daarnaast kan ook je persoonlijke voorkeuren voor rijeigenschappen instellen en diagnoses uitvoeren.

Veilig: De Cortina E-Silento Pro is uitgerust met krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano. De koplamp van Herrmans MR8 geeft 180 lumen lichtopbrengst. In de supersterke dubbelwandige spatborden worden de kabels geleid.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Huyser - MaleoBatavus Finez Exclusive