Ontdek de kracht van elektrisch fietsen met de Decatt Zoom E-Bike. Onze E-Bikes zijn betrouwbaar met een moderne en complete uitrusting. Ga naar je werk, of ontdek je omgeving op een snelle en moderne manier.

Wij bieden een uiterst comfortabele fiets, welke is voorzien van een comfortabel ‘Selle Royal – RoyalGel’ zadel op een geveerde zadelpen. Daarnaast is de voorvork voorzien van monoshock vering.

De 250 Watt Motinova midden motor is krachtig en biedt een goede ondersteuning van 75Nm en wordt aangedreven door een Gates CDX Belt.

Met een volle accu van 630Wh kan 75 tot 110 km worden gefietst, de accu is in het frame van de fiets weggewerkt en vormt één geheel met het frame.

Niet alleen de accu is weggewerkt, ook de kabels zijn weggewerkt in het frame en zo is de 30 Lux koplamp geïntegreerd in het balhoofd van het frame. Het achterlicht is voorzien van een remlicht, waardoor u veilig de weg op kan.

De fiets heeft 6 verschillende standen waar makkelijk tussen te schakelen is met de bedieningsknoppen op het stuur. Eén van de standen is de ‘smart mode’.

Door deze stand is er een goede balans tussen het energieverbruik van de accu en de ondersteuning van de motor. De andere standen bieden meer of minder ondersteuning.

Remmen gaat snel en veilig door de Shimano Hydraulische Schijfremmen, stevig, netjes en gedoseerd.

Kortom een fiets voor alledag!

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

decatt-heren