Het carbon Ere Research zadel is voorzien van een gepatenteerd “Comfort Trigger” -systeem waarmee de rijder de flexibiliteit van het zadel kan aanpassen tijdens het rijden met behulp van een kleine hendel onder de neus van het zadel. Op deze manier kan de fietser op elk moment het gewenste comfortniveau kiezen. Wanneer er een verandering in flexibiliteit is vereist wanneer het wegdek verandert of als er een heuvel moet worden bedwongen. Het systeem kan ook worden gebruikt om het comfort niveau aan te passen tijdens een lange duurrit.

Met dit systeem kan Ere Research een verschil van 10 mm bereiken tussen de 3 instelposities die de Comfort Trigger biedt.  Dat noemen we innovatie!

Aan het Genus zadel is een extra torsiestang toegevoegd om de algehele structuur sterker te maken. Het is een extra balkverbinding tussen de link- en rechterkant van het zadel Het CT-systeem ( Comfort Trigger) legt meer druk op de basis van het zadel en de rails en de torsiestang zorgt ervoor dat de lasten gelijkmatig worden verdeeld. De rail zorgt ervoor dat het zadel in vorm blijft. De torsiestang lijkt misschien een kleine innovatie, maar het maakt veel verschil voor het gebruik van het zadel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search