De Chamonix C5 HMS heeft een modern frame met geïntegreerde batterij (504 & 630wh) en motorintegratie. De dubbele buis geeft de fiets een sportief karakter, echter rijdt de Chamonix HMS zeer comfortabel door gebruik van brede banden, een geveerde zadelpen en voorvork, een breed ergonomisch stuur en handvatten. Maar zeker ook door de unieke stuurpen met kabelintegratie. De fiets heeft een gebruiksvriendelijke drager met MIK-systeem waardoor tassen en kinderzitjes eenvoudig te monteren zijn.

De Chamonix C5 HMS is voorzien van een unieke gebruiksvriendelijke Gazelle Switch stuurpen die zorgt voor de juiste zithouding in elke situatie. Ga je voor de wat sportievere of comfortabelere zit? Pas het aan zoals je wilt. Daarnaast zijn de kabels mooi geïntegreerd in de stuurpen. Door de geïntegreerde accu welke uitneembaar is, kun je elke uitdaging aan. Van en naar je werk fietsen maar ook die lange mooie recreatieve tocht is geen enkel probleem. Met de Chamonix HMS heb je het gevoel alles onder controle te hebben. Door de stijfheid van het frame en de ideale gewichtsverdeling, fiets de Chamonix HMS heerlijk licht en stabiel. De styling van de fiets is simpel en clean gehouden om het design van het frame te benadrukken. Een mooi detail is het kenmerkende ‘Gazelle bokje’ op de bovenbuis.

Hoogwaardige en duurzame onderdelen: aluminium frame, Gates CDX beltdrive, hydraulische schijfremmen. Nexus 5 e-bike naaf, Shimano Steps 6100 motor.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

makkikalkhoff_endeavour