Gazelle Makki
Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar ouders en kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel ouders als kinderen.

Met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. De voorbank set, de adapters voor autostoel en een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat het hele spul mee kan. En met de regenhuif en de afdekhoes ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Bovendien kan je kiezen voor een connected Makki: uitgerust met een GPS chip dus. Mocht hij gestolen worden, dan sporen wij hem voor je op. Scheelt weer een zorg. Dat je Makki goed beveiligd is, is duidelijk zichtbaar ter hoogte van het slot. Hierdoor zal een dief twee keer nadenken voordat hij jouw Makki meeneemt. Hij weet immers dat de fiets te traceren is.

Innovatieve standaard:
De innovatieve standaard van de Makki maakt parkeren intuïtief en makkelijk. Met een simpele voetbeweging zet je de fiets moeiteloos op de standaard, en zo eenvoudig haal je hem er ook weer vanaf. Zonder dat er verder tegen de Makki moet worden aangedrukt. In de parkeerstand is de standaard vergrendeld, deze ontkoppelt alleen door gebruik van je voet. Door een ingebouwde torsiedemper blijft de standaard goed op zijn plaats.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

leto 8 beltchamonixc