Kleur
Het Alvaro spatbord is op diverse vlakken onderscheidend ten opzichte van andere spatborden. Daar waar een spatbord nu een aankoopdeel lijkt, is de Alvaro met zijn strakke design écht een onderdeel van de fiets: de kleur van het spatbord is in tegenstelling tot extrusie spatborden exact af te stemmen op de kleur van het frame (of kies juist een heel contrasterende kleur!). Het spatbord kan zowel glanzend als mat uitgevoerd worden zónder prijsverschil, in tegenstelling tot extrusie spatborden waarbij het niet mogelijk is om een matte uitvoering te vervaardigen zonder nabewerking en extra kosten. Het beeld van de fiets, aangekleed met Alvaro spatborden, oogt veel rustiger en is meer in evenwicht.

Duurzaam
Het Alvaro spatbord wordt vervaardigd van kunststof: licht in gewicht, volledig recyclebaar en het voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar duurzame producten. Omdat de matte versie niet middels een matte lak is gematteerd is deze variant, in tegenstelling tot andere spatborden, ook recyclebaar. Het is zelfs mogelijk om het spatbord van gerecycled materiaal te produceren!

Innovatief Design
Ook over het design van het spatbord is zeer goed nagedacht. De Alvaro heeft een strak design doordat de kabels op een innovatieve manier eenvoudig zijn weggewerkt. In tegenstelling tot metalen spatborden kan bij de Alvaro de positie voor kabeldoorvoer exact bepaald worden, op elke willekeurige plek in het spatbord. De kabels worden dan middels eenvoudige clips onder het spatbord vastgezet. Ook is het mogelijk om geïntegreerde jasbeschermers te monteren met een variabele opening voor het slot of slot/rem gat en ook led verlichting behoort tot de mogelijkheden.

Alvaro, ‘wijs beschermer’ doet zijn naam zeker eer aan!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search