Merk en naam van de fiets:
Giant Liv Allure E+ 1

Categorie waarvoor de fiets wordt ingediend:
E-bike van het Jaar

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:
De Allure E+ is de perfecte e-bike voor dames die op zoek zijn naar een stijvolle, premium e-bike met alle moderne technieken van nu. Door zijn uitgesproken ontwerp is de Allure E+ een opvallende verschijning en door de slimme uitrusting, zoals riemaandrijving, kleurendisplay en stuurbediening een genot om mee te rijden.

Consumentenprijs:
€ 3749,-

Totaal gewicht van de fiets:
25 kg

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:
Urban comfort – Geniet van een scala aan comfortabele eigenschappen om door de stad te cruisen, inclusief verstelbare geveerde zadelpen, lagere standover hoogte, een rechte zitpositie en brede banden. Slimme technologie – Giant SyncDrive-motor met Smart Assist-technologie optimaliseert de trapondersteuning automatisch, terwijl je met het gloednieuwe RideDash Evo kleurendisplay kunt navigeren en telefoonmeldingen kunt ontvangen. Elegantie en accessoires – Strak en geïntegreerd frame ontwerp met interne kabelgeleiding, RideControl Go aan-uitknop en een compate batterij. Plus, alle toeters en bellen: MIK bagagedrager, spatbord, voor- en achterlichten, allemaal voor een onverslaanbare luxueuze ritervaring.

Nieuwe toepassingen:
Stijlvol frame met geïntegreerde RideControl Go aan-/uitknop.
Met de ergonomische RideControl Ergo 2 wissel je eenvoudig van ondersteuningsniveau.
Het RideDash EVO kleurendisplay geeft een duidelijke weergave van je ritgegevens en geeft je de mogelijkheid om te navigeren en telefoonnotificaties te ontvangen via de RideControl App.

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:
Deze urban e-bike is praktisch en toch verfijnd, met doelgerichte comfortfuncties en slimme toepassingen, plus functionele accessoires die rijden door de stad tot een genot maken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search