Merk en naam van de fiets:
N Rogue 45

Categorie waarvoor de fiets wordt ingediend:
Speed E-bike van het Jaar

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:
Woon-werkverkeer

Consumentenprijs:
€ 4.549 met een 850Wh accu

Totaal gewicht van de fiets:
fietsgewicht zonder accu: 27 kg

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:
Frame: aluminium

We sturen u graag later nog de lijst met alle specificaties. Fiets is leverbaar vanaf april

Nieuwe toepassingen:
YOUR FAVOURITE RIDING POSITION
De N Rogue 45 is uitgerust met een Klever verstelbare stuurpen. Deze verstelbare stuurpen levert het comfort waar je naar op zoek bent. XL stuurpennen om jouw rijpositie verder te optimaliseren zijn beschikbaar.

OUTSTANDING SPEED PEDELEC FORK
De verende voorvork op de N Rogue 45 die Klever heeft ontwikkeld is gebaseerd op motorfietstechnologieën en is ontworpen voor de speed pedelec. Deze voorvork is zeer comfortabel en geschikt voor 10.000+ km/jaar.

MORE BREAKING POWER LESS NOISE
De remmen op de N Rogue 45 die Klever heeft ontwikkeld zijn geschikt voor noodremmen op hoge snelheid. De remmen leveren zeer veilige vermogensprestaties en weinig onderhoud. Ze zijn ook geluidsarm in droge en natte weersomstandigheden.

CARLIKE BEAM
Het Klever voorlicht waarmee de N Rogue 45 is uitgerust is speciaal ontwikkeld voor speed pedelecs. Met een hoge helderheid van 1300 lumen, gericht grootlicht en een groothoek dimlicht om ook dichtbij te zien, heeft dit voorlicht de prestatiesnelheid waar een pedelec-rijder naar op zoek is. De kracht van dit licht zal andere bestuurders bewust maken van het feit dat je meer bent dan een fiets.

OUTSTANDING PRICE VALUE
De N Rogue 45 heeft een buitengewone aantrekkelijke prijs waard propositie.

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:
Klever lanceert in het voorjaar van 2022 een geheel nieuw model. Dit model genaamd de N Rogue 45 is een stoere maar ook zeker sportieve speed spedelec. De N Rogue 45 heeft voor Klever een geheel nieuw en uniek frame design. Deze power e-bike is gebouwd voor lang intensief woon-werkverkeer en kan tot 150kg laadvermogen dragen. De N Rogue 45 zorgt voor een uitstekend rijgevoel en is zeer comfortabel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search