Merk en naam van het product:
NZERO

Categorie waarvoor het product wordt ingediend:
Gereedschappen

Sinds wanneer op de markt?
Aug 09, 2021

Consumentenprijs:
€ 12,95 (100 ml)

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):

Bescherming van het milieu is noodzaak geworden vandaag de dag. Daarom hebben wij bij NZERO een nieuwe productlijn met 100% organische producten voor fietsen ontwikkeld die hier een bijdrage aan leveren.

De Bike Lube van NZERO is een 100% organisch, plantaardig smeermiddel voor de fietsketting. Fietsers kunnen daardoor volledig in harmonie met de natuur door hun favoriete landschap fietsen.

In tegenstelling tot de huidige ‘bio’-producten die nog steeds hoge percentages ruwe oliecomponenten bevatten die niet biologisch afbreekbaar zijn, is de formule van NZERO (patent aangevraagd) 100% biologisch afbreekbaar!

Geen ruwe olie. Geen PTFE. Geen keramiek. Geen Nano-componenten. Gewoon hoge prestaties:
Het product is ontwikkeld om een zo laag mogelijke mechanische wrijving te verkrijgen en door gebruik te maken van natuurlijke plantaardige moleculen heeft het een ongekende levensduur (beter dan traditionele producten gebaseerd op ruwe olie)

Als wet lube is het product uitstekend geschikt voor natte omstandigheden. Het heeft de hoogste niveaus van bescherming tegen corrosie en beschadiging van de lak.

Een nieuwe manier om langdurig zijdezacht te kunnen schakelen. Rijd mee richting duurzame verandering!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search