Fietsen met je baby is veiliger, makkelijker en leuker met een licht voorzitje. Het voorzitje van Qibbel Air is de lichtste van Nederland. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten (9 maanden) kunnen jullie samen op pad. En met de Qibbel Air kan jullie dag niet meer stuk.

Het Qibbel Air voorzitje is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook nog eens comfortabel zit. Zo stuur je met je fiets makkelijk overal omheen.
Het materiaal droogt snel en warmt niet op in de zon. In zo’n fietsstoeltje zal je kindje lekker genieten, en jij dus ook. Het gebruik van het onderscheidende materiaal mesh zorgt er niet alleen voor dat het zitje heel licht is, modern oogt, maar ook enigszins elastisch is, wat nog meer comfort voor de baby oplevert.

Met een beweeglijke baby en een tas vol spullen wil je je kinderzitje snel kunnen instellen. Dat snappen we. Daarom zijn de gordels, voetriempjes en voetensteunen van Qibbel Air nog gemakkelijker aan te passen. De veilige vijfpuntsgordel zorgt er bovendien voor dat je kind goed vastzit.

Het voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (of 15 kilogram). Zie je op tegen de montage? Niet nodig. Qibbel Air wordt kant-en-klaar geleverd: uit de doos direct op je fiets.
Het zitje is licht, maar desondanks toch heel veilig en voldoet aan de EN 14344 norm. De Qibbel Air zitjes worden in Nederland geproduceerd op een moderne en duurzame manier. Door de productie in Nederland wordt het transport van zo’n groot product beperkt, wat extra gunstig is voor het milieu.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search