De Premium Q MN8 Belt is speciaal ontwikkeld als elektrische stads- en recreatie e-bike met een extreem hoog comfort. Het grootste gedeelte van het frame is gegoten uit één stuk aluminium, waardoor de fiets extreem stijf en trillingvrij is.

De Premium Q is uitgevoerd met een stille en krachtige e-bike motor (Brose S 90 Nm) en een accu van  756 Wh, waardoor de actieradius is gemaximaliseerd. Belangrijk is ook de gebruikerservaring bij het opladen van de accu. Zo kun je de accu gemakkelijk met één hand verwijderen uit het frame.

Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol. Het oplaadstation beschikt tevens over een hibernation modus, welke de accu altijd in de ideale conditie houdt en de levensduur van de accu optimaliseert.

Connected & Protected
De Premium Q beschikt ook over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem. Hierdoor kan een gestolen Premium Q altijd gevonden worden met de ‘Find my bike’ functie in de nieuwe QWIC-app. Daarnaast beschikt de applicatie over een 24/7 roadside assistance, een pechhulp-service voor QWIC-fietsers.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

U+ Sustainable ConceptsGiant MY21 XTC SLR 29