Een strak, gestroomlijnd KORYAK E-PERFORMANCE MTB-stuur dat stijfheid en integratie naar een geheel nieuw niveau tilt, met een geïntegreerde poort voor SHIMANO STEPS e-MTB-computers en speciale e-bikehandgrepen die voor een naadloze overgang naar de schakelaar van de e-bike-aandrijving zorgen.

Het nieuwe KORYAK E-PERFORMANCE MTB-stuur is ’s werelds eerste geïntegreerde stuur/stuurpen/handgreep dat ontworpen is om plaats te bieden aan een e-bikecomputer met een uitsparing in het middengedeelte.

Het stuur is speciaal geschikt voor e-MTB-rijders die de neiging hebben om meer tijd in het zadel door te brengen en die hun e-MTB willen upgraden voor betere prestaties. Het KORYAK E-PERFORMANCE MTB-stuur heeft een uitsparing voor de SHIMANO STEPS-computer, waardoor de computer veilig in een houder kan worden geplaatst om de gegevens in een oogwenk duidelijker zichtbaar te maken. Dankzij de carbonconstructie, de vormgeving en de interne kabelgeleidingis deze set state 0f the art, waardoor het zorgt voor comfort en stijfheid.

Het E-PERFORMANCE-stuur heeft een breedte van 800mm voor een gegarandeerde controle, een 65mm verlenging van de stuurpen met een bereik van 49mm (door het ontwerp van de backsweep), plus een rise van 20 mm en een backsweep van 11 graden om de druk op de handen te verminderen.

Het stuur is geschikt voor alle gangbare SHIMANO STEPS e-MTB-systeem-computers en wordt geleverd met voorgevormde handvatten die passen bij de schakelhendels op het SHIMANO STEPS schakelsysteem met bediening aan de linkerkant.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Lazer Volante helmMIK HD