Merk en naam van het product:
Sigma – AURA 100 BLAZE LINK Set

Categorie waarvoor het product wordt ingediend:
Onderdelen & accessoires

Op de markt gebracht:
Product is nog niet verkrijgbaar

Sinds wanneer op de markt?
Feb. 1, 2022

Consumentenprijs:
€ 99,95

Omschrijving innovatieve elementen / eigenschap(pen):
Deze fietsverlichtingsset bestaat uit de AURA 100 LINK wettelijk goedgekeurd koplamp en het slimme BLAZE LINK USB achterlicht met remlichtfunctie.

Het hoogtepunt: dankzij een innovatieve link-functie kunnen de lampen razendsnel met elkaar worden verbonden. Eenmaal verbonden kunnen beide lampen via de AURA 100 LINK koplamp worden in- en uitgeschakeld en intuïtief worden bediend.

Ook de accustatus van beide lampen kan gemakkelijk worden afgelezen op de koplamp, wel zo handig.

Beide lampen zijn eenvoudig te installeren en zonder gereedschap met siliconen bandjes op het stuur of de zadelpen.

Volle kracht: de Aura 100 LINK
De AURA 100 LINK is momenteel SIGMA’s krachtigste wettelijk goedgekeurde koplamp en voldoet aan de strenge Duitse StVZO wetgeving en aan het Nederlandse RAI Keurmerk Fietsverlichting. Dankzij de zeer krachtige 100 lux lichtoutput is de lichtbundel maar liefst 110 meter – zonder te verblinden – en perfect voor een sportieve trainingen ‘s avonds op hogere snelheden op de racefiets of gravelbike.

De sterke en homogene lichtbundel is mogelijk gemaakt door een hoogwaardige, speciaal ontwikkelde convergerende lens in combinatie met een krachtige Osram LED.

Fietsers kunnen uit twee verlichtingsopties kiezen: In de handmatige modus kan de AURA 100 LINK kiezen uit vier lichtniveaus.
Dit maakt tot twaalf uur verlichtingstijd mogelijk. In de verlichtingsmodus “Auto” (dagrijmodus) schakelt een geïntegreerde lichtsensor de koplamp automatisch in en uit en past het de verlichtingssterkte automatisch aan het omgevingslicht aan, bijvoorbeeld bij het inrijden van een tunnel .

De zijstrip vergroot de zichtbaarheid vanaf de zijkant. Een belangrijk veiligheidskenmerk om meer aandacht te trekken, vooral in het verkeer.

De perfecte partner: het bekroonde SIGMA BLAZE LINK achterlicht

Het wettelijk goedgekeurde achterlicht BLAZE LINK, welke ook voldoet aan Duitse StVZO wetgeving en het RAI Keurmerk Fietsverlichting, verhoogt de veiligheid van de fietser in het verkeer aanzienlijk met een lichtbereik van ongeveer 500 meter, een geïntegreerde remlichtfunctie en de automodus (dagrijmodus). Dankzij de in de BLAZE LINK geïntegreerde bewegingssensor lichten drie heldere LED’s extra fel op als er geremd wordt zodat andere weggebruikers gewaarschuwd worden.

De lichtsensor schakelt het achterlicht automatisch in en weer uit afhankelijk van het omgevingslicht. Dit spaart accuduur en is bijvoorbeeld ideaal bij het inrijden van tunnels of donkere bospaden.

Het achterlicht BLAZE werd vorig jaar door Duitse Stiftung Warentest gekozen als testwinnaar onder de fietsachterlichten.

In de AURA 100 / BLAZE LINK set kunnen zowel de AURA 100 LINK als de BLAZE LINK afzonderlijk worden gebruikt met alle functies.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search