De SINNER BASSA sportbril is ontworpen om topresultaten te boeken en voldoet aan alle eisen van een sporter. Het frame van de bril is gebogen waardoor deze goed aansluit op het gezicht en optimale bescherming biedt tegen verschillende weersomstandigheden zoals zon, wind en regen. Dankzij een speciale techniek kunnen de lenzen van de SINNER BASSA sportbril handig verwisseld worden voor glazen op sterkte en zonneglazen. De sportglazen van SINNER zijn voorzien van een hardheidslaag, een kraswerende laag en een UV-filter. Ook zijn de glazen standaard verdund en ontspiegeld. Dit maakt de glazen stevig, licht en gaat hinderlijke lichtschitteringen van achteren tegen.

De BASSA sportbril heeft naast het snelle verwisselen van de glazen nog meer eigenschappen. De brilpoten zijn flexibel en aan de binnenzijde voorzien van een anti-sliplaag. Samen met de verstelbare neuspads zorgen ze voor een optimale pasvorm op elk hoofd; zo blijft de bril bij intensief gebruik en zweet op zijn plaats. Bij de bril wordt ook een koord geleverd. De brilpoten zijn binnen een paar seconden te verwisselen voor het koord. Met het koord blijft de bril bij extreme weersomstandigheden en topsport ook perfect zitten. Je kunt de SINNER  BASSA sportbril kopen in het zwart/grijs, wit/blauw en blauw/groen.

In de SINNER Eyewear conceptstore HOUSE OF SINNER in Amsterdam zijn professionele opticiens aanwezig om ter plekke en snel de juiste glazen aan te meten.

  • De ogen worden gemeten met de nieuwste apparatuur. Daarna worden de glazen direct geslepen naar de juiste afmeting.
  • De opticiens geven kundig advies en zorgen dat jij binnen 20 minuten buiten staat met een sportbril op sterkte.
  • Bij onze 20 minuten-procedure hebben we de keuze uit drie typen glazen, dit zijn blanke, bruine en grijze glazen.
  • Dankzij dit innovatieve concept is ook deze gebogen sportbril super snel op sterkte gemaakt.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

herrmans-nordic-xtremeurban_iki_junior