E-bike  voor de allround E-biker die functie en vorm graag combineert. De fietser die zowel zijn/haar dagelijkse boodschappen lekker praktisch op de E-bike wil doen, maar ook de recreatieve ritjes comfortabel wil afleggen, maar zeer bewust is van het uiterlijk van de fiets waar zij/hij op fietst.

Door voor Sparta een nieuwe productietechniek toe te passen, werd het mogelijk de gehele vernieuwde Sparta M8b te voorzien van een hoogwaardige afwerking. Hierdoor is een volledig naadloze aanhechting van het balhoofd op de onderbuis mogelijk. Ook andere lasnaden die in het zicht van de berijder zijn, zijn glad afgewerkt. Het resultaat is een gestroomlijnde, strakke look.

Daarnaast is de verlichting van de Sparta Mb serie voorzien van een slimme dag en nachtstand. Het verlichte logo en de ledstrips van de koplamp zijn altijd aan, ook overdag. Dat verhoogt de zichtbaarheid voor andere weggebruikers. Zodra de schemer invalt schakelt de krachtige lichtbundel automatisch bij. Ook hierbij zijn vorm en functie fraai geïntegreerd.

Ook over andere praktische zaken is nagedacht. De kabels zijn zodanig weggewerkt dat uitstekende ‘lussen’ worden voorkomen. Hierdoor wordt de kans dat het stuur van je buurman in je kabels haakt en zo onnodige stallingsschade veroorzaakt een stuk kleiner!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search