Het Aethos-frame is de perfecte combinatie van de ultieme rijervaring, het lichte gewicht en de ongeëvenaarde stijl – om zelfs op steile beklimmingen te kunnen versnellen, om de meest technische afdalingen te kunnen maken en om zelfs op lange zondagsritten comfortabel te kunnen zijn. We hebben de traditionele vorm van de racefiets uit het verleden opnieuw uitgevonden.

Vervolgens hebben we deze vormen subtiel aangepast om een enorme toename in stijfheid en evenwicht te leveren, zonder dat dit invloed heeft op het gewicht of de duurzaamheid. Combineer dat met een volledig nieuwe lay-up en je hebt het lichtste frame dat er is (585 gram, S-Works, maat 56cm). Waardoor de Aethos Founders Edition op 5,9kg uit de doos komt met standaard Shimano producten dus geen slappe extreme lichtgewicht afmontage die niet sterk en duurzaam is.

Dit is de lichtste disc roadbike ooit gemaakt.

Een vederlicht frame is nutteloos zonder vertrouwenwekkende rijeigenschappen. Daarom hebben we de Aethos ontwikkeld met het oog op de perfecte balans tussen stijfheid en uitzonderlijke rijkwaliteit. Uitgebreide tests hebben ons baanbrekende inzichten gegeven in hoe de krachten op frames werken. Je hoeft slecht een paar meter op de fiets te rijden en je zult merken dat deze uitzonderlijke rijkwaliteit een nieuwe standaard zet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

kettler-quadriga-p5-belthartjes