De prijsbewuste mountainbiker die kiest voor een op en top xc mountainbike die met zijn aangepast geoemetrie de nieuwe Trail en technisch uitdagende mountainbikeroutes in Nederland verslind.

Het geheel nieuwe frame van de Chisel maakt gebruik van onze D’Aluisio Smartweld technologie die de hydrogevormde buisverbindingen verwijdert van de gebieden met de hoogste spanning. Daardoor is de balans van sterkte, stijfheid en gewicht van het frame meer uitgesproken dan welk ander aluminium frame in de geschiedenis ook. Dit maakt de Chisel niet alleen een van de lichtste aluminium hardtail frames ter wereld met een gewicht van slecht 1400g, maar maakt het ook mogelijk om de stijfheid van ieder framemaat te bepalen.

De nieuwe Chisel beschikt over alle moderne kenmerken die je van een XC-fiets verwacht, zoals Progressieve XC Geometrie met een balhoofdbuishoek van 68 graden en een groter bereik, interne kabelgeleiding, een trapas met schroefdraad, boost spacing, 1x aandrijving en het is mogelijk om een 30,9 mm dropper post te monteren.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Specialized Vado SL 5.0 EQ