Merk en naam van de fiets:
Specialized Turbo Vado 4.0

Categorie waarvoor de fiets wordt ingediend:
E-bike van het Jaar

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:
Vado is hét vervoersmiddel voor dagelijks woon-werkvervkeer tot snelle workouts en langer dan geplande avonturen – een elektrische fiets voor het leven.

Consumentenprijs:
€ 4.000,-

Totaal gewicht van de fiets:
24kg

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:
Turbo Full Power 2.0 motor en 710Wh accu bieden een ongeëvenaarde rijervaring met een soepele, naadloze en bijzonder stille ondersteuning van je inspanningen tot 25 km/h. De geïntegreerde controller reageert op je pedaal-input wat resulteert in een intuïtieve versterking van je inspanningen met een ongelooflijk natuurlijk gevoel. MasterMind en Mission Control – Het MasterMind display onthult alle relevante informatie over je rit, maakt afstemming van alle real-time ondersteuningsniveaus en maakt over-the-air updates mogelijk, zodat je motor met de tijd beter wordt. MasterMind integreert naadloos met de Mission Control app voor range-optimalisatie tools, geavanceerde aanpassing, diagnostiek tijdens het rijden en meer. Proven Smooth Efficiency – We hebben een custom testingmechanisme gemaakt om zelfs de kleinste hobbels te analyseren om comfort en visie te verbeteren. Deze precisie, gecombineerd met een verende zadelpen, hoger volume banden en een 80mm verende voorvork zorgt ervoor dat het rijden altijd stabiel voelt.

Nieuwe toepassingen:
Turbo System Lock – Gebruik de Mission Control app om de motor van je fiets te ontkoppelen en activeer het sensorbewegingsalarm. Als de motor eenmaal op slot is, kan hij door niemand anders geopend worden dan door jou. Volledig geïntegreerde verwijderbare en afsluitbare onderbuis accu – Makkelijk op te laden, eenvoudig te beveiligen.

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:
Uitgerust met DRYTECH spatborden, LED voor- en achterlichten en een HD Rack bagagedrager die tot wel 27 kilo kan dragen. De bagagedrager is compatibel met kinderzitjes en de steekas is berekend op een kar die je achter de fiets kunt hangen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search