Merk en naam van de fiets:
Trek Checkpoint SL6 eTap

Categorie waarvoor de fiets wordt ingediend:
Gravelfiets van het Jaar

Doelgroep waarvoor de fiets in het bijzonder is bestemd:
Avontuurlijke fietser

Consumentenprijs:
€ 4099,-

Totaal gewicht van de fiets:
9 Kg

Gebruikte materialen voor frame en onderdelen:
De Checkpoint SL 6 eTap is een carbon gravelbike die ontworpen is om je te vervoeren naar plaatsen die je nooit op een standaard racefiets zou kunnen bereiken. Het lichtgewicht OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed, een slim en soepel schakelend SRAM Rival AXS draadloos elektronisch schakelsysteem, de wendbare en toch stabiele progressieve geometrie, interne opbergruimte en een heleboel bevestigingspunten maken deze fiets tot een echt gravel powerhouse en een fantastische keuze voor serieuze allroad-avonturiers.

Nieuwe toepassingen:
– Gloednieuwe progressieve geometrie is snel en wendbaar, maar voelt stabiel aan en zorgt voor controle in snelle, hobbelige afdalingen.
– De gedempte en gecontroleerde rebound van de IsoSpeed decoupler absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek zonder dat jij heen en weer stuitert.
– De prachtige interne opbergruimte geeft je een veelzijdige opslagmogelijkheid voor gereedschap of andere kleine uitrusting.
– Het SRAM Rival eTap AXS draadloos schakelsysteem is vriendelijk voor je portemonnee en je kunt de schakellogica via de AXS app helemaal naar je eigen hand zetten.

Aspecten waarop de inzender speciaal de aandacht wil vestigen:
Bevestigingspunten in overvloed.
Dankzij de voor gemonteerde bevestigingspunten voor frametassen en spatborden kun je gemakkelijk een diversiteit aan bagage en water meenemen.
Naats deze SL variant met 500 Series OCLV carbon technologie, is er voor de echte gravel racer een lichter SLR met 700 Series OCLV carbon.
Blendr-stuurpen: Blendr is het ultieme integratiesysteem voor een strakke en eenvoudige montage van verlichting, computers en andere accessoires op de stuurpen. Begin met een Blendr-stuurpen, kies vervolgens de juiste basisplaat en neem ten slotte de houder die past bij het accessoire dat je hebt gekozen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search