De Supercaliber is een vooruitstrevende crosscountry mountainbike die snel, licht en soepel over ruwe ondergrond vliegt. Een hardtail is efficiënter en een full suspension biedt meer controle, maar de Supercaliber biedt het beste van twee werelden.
We winden er geen doekjes om: je hoeft op een wedstrijddag niet langer te kiezen tussen een hardtail en een full suspension bike. De Supercaliber geeft je precies de juiste hoeveelheid veerweg – 60 mm achter en 100 mm voor – om zonder verlies van snelheid of tractie aanvallend te rijden op ruwe ondergrond, efficiënt te klimmen en vol te kunnen aanzetten in de sprints.

IsoStrut: innovatieve snelheid
Het allesbepalende kenmerk van deze nieuwe categorie racebikes is de exclusieve Trek IsoStrut demper – een veersysteem dat onderdeel uitmaakt van de frameconstructie met 60 mm gedempte en verstelbare veerweg plus unieke draaipuntloze staande achtervorken die snel en soepel meebewegen met de trail.

Elk model heeft een OCLV Mountain Carbon frame met Straight Shot onderbuis voor extra stijfheid, een Knock Block voor schadebeperking door ronddraaiende sturen of vorkkronen en Control Freak kabelgeleiding om je kabels te beschermen en te voorkomen dat ze ergens achter blijven haken.
Racen maakt dorstig. Daarom heeft de Supercaliber een frame waar twee bidonhouders in passen. Deze fiets geeft je de gewenste vering bij uitdagende races, plus de ideale positie voor je bidons.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search