De laatste jaren sporten steeds meer mensen thuis. Dat is goed voor de gezondheid, het is veilig en scheelt veel tijd. Toch stapt niet iedereen met plezier op de indoorfiets. Een van de redenen is dat tot op heden het gevoel van indoorfietsen niet voldoende overeenkomt met het echte gevoel van buiten fietsen. TrueKinetix uit Hillegom heeft in 2020 de eerste gerobotiseerde indoorfiets ter wereld op de markt gezet: de TrueBike. Hiermee kan iedereen ervaren dat binnen fietsen wèl fijn kan zijn. In oktober 2020 is de eerste productieversie geïntroduceerd en is voor het eerst voor iedereen in Nederland beschikbaar.

De innovatieve eigenschappen van de TrueBike:

Gepatenteerde technologie

  • De TrueBike werkt niet met een vliegwiel, maar genereert de weerstand via de True Force Technologie. Deze bestaat uit een motor en een robot die 10.000 metingen per seconde doet en zo precies de juiste weerstand en snelheid aan de pedalen doorgeeft. Dit maakt dat de spierbelasting op de TrueBike identiek is aan het echte buiten fietsen.
  • De gepatenteerde True Force Technologie maakt gebruik van de allerlaatste innovaties uit de LED, computer en automotive industrie.
  • De TrueBike is verbonden met Wifi. Een nieuwe software versie wordt dus direct online op de TrueBike gezet. De support afdeling kan op afstand ondersteuning bieden. En ook niet onbelangrijk: je afgeronde training wordt direct via Wifi naar Strava geupload.

Een duurzame indoor fietstrainer
De TrueBike is ontwikkelt met een circulaire ambitie: de kappen van de TrueBike zijn gemaakt van gerecycled plastic en de TrueBike hoeft bijna niet opgeladen te worden omdat hij zijn eigen stroom opwekt.

Meer comfort dankzij deze features

  • De TrueBike is ontwikkeld door gepassioneerde triatleten, wielrenners en fietsers en intensief getest door de doelgroep zelf. Met hun feedback is de indoor fietstrainer ontwikkeld tot de TrueBike die nu te koop is.
  • De TrueBike heeft zachte pootjes die ervoor zorgen dat de TrueBike tijdens het fietsen zachtjes meegeeft. Ook dit draagt bij aan een realistische en aangename fietsbeweging.
  • Op het computerscherm van de TrueBike lees je real time alle trainingsdata die je nodig hebt om je training perfect uit te voeren: hartslag, cadans en wattage. Ook zie je live hoe effectief je pedaalslag is. Natuurlijk werkt de TrueBike met Zwift en alle andere moderne trainingsplatformen.
  • De TrueBike is een ‘complete fiets’ voor iedereen in het gezin: via de makkelijk verstelbare stuur- en zadelhoogte is de fiets in een handomdraai op maat te maken. Ideaal voor sportende partners en sportieve pubers.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

van raam easy riderconti_urbantaraxagum