E-bike voor stedelingen, jeugd, mensen die niet met de grijze massa meegaan.

De Union E-LITE is een volledig nieuw ontwikkelde E-bike, de geïntegreerde verlichting 27,5″/650B wielen, nieuwe Shimano STEPS motor en vele andere unieke maken het een werkelijk unieke fiets. Zeker omdat deze fiets een vanaf prijs van €1999 euro heeft voor de 7 speed model en €2299,- voor het 8speed model met belt-drive. Dit zijn scherpe prijzen, zeker omdat nergens op bezuinigd is wat bijvoorbeeld blijkt uit de 418Wh accu.

Union is zeer actief in het stedelijk gebied, dit betekent dat stoepranden, tramrails, stoplichten en fietsenstallingen aan de orde van de dag zijn. Het is het meest voorname transportmiddel dus de fiets moet goed beladen kunnen worden, er wordt dagelijks op gefietst, ook met slecht weer.
Doel was een fiets neer te zetten die minder snel in de situatie komt dat er iets mis gaat. Geen brandjes blussen, maar zorgen dat er geen brand ontstaat. Wij bieden zo een andere oplossing voor zaken zoals een afbrekende lamp, een lekke band en onderdelen die gespecificeerd worden uit gewoonte en wellicht een negatieve impact hebben op de rijeigenschappen of prijs.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search