Schrijf nu in voor de Fiets Innovatie Awards 2017!

De verkiezing voor de Fiets Innovatie Awards gaat weer van start! We nodigen u van harte uit mee te doen aan de verkiezing voor 2017.

De uitreiking van de Fiets Innovatie Awards vindt voor de twaalfde keer plaats op maandag 3 april 2017 tijdens Tweewieler Retaildag.

Productinnovaties
De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Heeft u een fiets(accessoire) of innovatie aarzel dan niet en schrijf gelijk in!

Let wel: Uitsluitend fietsproducten die niet eerder dan januari 2016 nieuw of substantieel vernieuwd op de markt zijn gebracht, komen in aanmerking voor de toekenning van een Fiets Innovatie Award 2017.

Pitch uw fietsinnovatie naar de top!
Wie de winnaar wordt van de Fiets Innovatie Awards 2017 zal pas op het laatste moment bekend worden. Ook dit jaar mogen de genomineerden zich weer live presenteren tijdens een pitch aan de jury die ter plekke de winnaars zal kiezen. Als genomineerde krijgt u de kans om uw product optimaal te presenteren.

Inschrijven
U kunt uw inzendingen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 6 januari aanstaande aanmelden. Op die manier bent u verzekerd van deelname. Inzendingen dienen uiterlijk 17 januari 2017 beschikbaar te zijn voor jurering.

Exposure
De winnaars van de Fiets Innovatie Awards 2017 krijgen extra exposure tijdens de Tweewieler Retaildag:
– Bekendmaking winnaars op het centrale ontmoetingsplein

Zowel genomineerden als winnaars krijgen:
– Vermelding in persbericht van RAI Vereniging
– Vermelding op de websites www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl
– Vermelding in nieuwsbrieven van RAI Vereniging
– Toestemming voor het voeren van het logo in al uw communicatie.

De onafhankelijke jury heeft de mogelijkheid om vier Fiets Innovatie Awards uit te reiken. Indien er aanleiding voor is, heeft de jury ook de mogelijkheid om een ‘Golden Award’ toe te kennen.

Meer informatie
Wij zien met grote belangstelling uw inschrijvingen tegemoet. Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Marianne Kremer, of 020-504 4942. Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden.

Geplaatst in Uncategorized.