Schrijf nu in voor de Racefiets van het Jaar 2017 en voor de MTB van Jaar 2017!

In navolging van succesvolle Fiets van het Jaar verkiezingen wordt het hoog tijd voor niet één, maar twee sportieve stappen. Wie sleept als eerste de titel Racefiets van het Jaar 2017 of de titel MTB van Jaar 2017 in de wacht?

We nodigen u van harte uit mee te doen aan deze nieuwe verkiezing die het tijdschrift Fiets en RAI Vereniging samen organiseren. De winnaar wordt gekozen door een vakjury aangevuld met lezers van het maandblad Fiets.
De uitreiking vindt plaats op maandag 3 april 2017 tijdens het Tweewieler Retail Event.

 Inschrijven
U kunt uw inzendingen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 31 december aanstaande aanmelden. Op die manier bent u verzekerd van deelname. Inzendingen dienen uiterlijk 10 januari 2017 beschikbaar te zijn voor jurering. Voor deze eerste editie zijn de inschrijfkosten slechts € 300 per fiets. Het adres voor aanlevering van de fietsen wordt bij bevestiging van uw inschrijving bekendgemaakt.

Exposure
De winnaars van de Racefiets van het Jaar 2017 of de titel MTB van Jaar 2017 krijgen extra exposure tijdens het Tweewieler Retail Event:
– Bekendmaking winnaar op het centrale ontmoetingsplein
– Een uitgebreid artikel in FIETS, met fotografie, tekst en testresultaten. Tevens wordt de winnaar vermeld op www.fiets.nl en op de facebookpagina van Fiets.

Zowel genomineerden als winnaars krijgen:
– Een uitgebreid artikel in FIETS. Per ingestuurde/aangeleverde fiets in ieder geval een pagina met fotografie, tekst en testresultaten.
– Vermelding in een persbericht van RAI Vereniging
– Vermelding op de websites www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl
– Vermelding in nieuwsbrieven van RAI Vereniging
– Toestemming voor het voeren van de logo’s in al uw communicatie.

 

Geplaatst in Uncategorized.