Sparta MI8 met AXA connect module – Sparta / AXA

Je geeft veel geld uit aan je nieuwe E-bike. Je moet er dan ook niet aan denken dat een dief er met je nieuwe aanwinst vandoor gaat. Door de nieuwe Sparta e-bike M8i ltd te voorzien van een internetverbinding, maken we een einde aan deze zorg. Zo krijg je automatisch een bericht zodra de M8i ltd onverwacht wordt verplaatst. Mocht je nieuwe fiets zijn verdwenen, dan is hij via de track en trace functie van AXA bike security eenvoudig weer op te sporen. En als zelfs dat niet genoeg is, is bij de fiets 1 jaar anti diefstal verzekering bijgeleverd.

Maar de M8i ltd Connected biedt je nog meer voordelen. Zo krijg je automatisch na het beëindigen van je fietsrit het advies je accu bij te laden zodat je weer helemaal klaar bent voor de volgende rit. Dat is wel zo prettig als je ‘s morgens naar je werk moet of een mooie toertocht hebt ingepland. Tevens krijg je automatisch bericht dat de M8i toe is aan een onderhoudsbeurt.

De M8i ltd connected heeft een optimaal rijcomfort door het lage zwaartepunt en de Nexus 8 naafversnelling. Daarnaast bepaal je ook zelf de gewenste actieradius, door de keuze in accu inhoud.

01 M8i Ltd Connected  AXA Connect