Trek Domane SLR 6 disc – Trek Benelux

  • Iso Speed vóór Decoupler: de innovatieve IsoSpeed decoupler aan de voorzijde in het balhoofd geeft een perfect soepel en uitgebalanceerd rijgedrag zodat je sneller, langer en harder kunt rijden. Door de stuurbuis onafhankelijk van de balhoofdbuis te laten draaien, biedt de IsoSpeed aan de voorzijde 10% extra flexibiliteit ten opzichte van traditionele racefietsen. IsoSpeed aan de voorzijde vermindert de impact van harde klappen en trillingen zonder dat de efficiëntie en de controle eronder lijden.
  • Verstelbare IsoSpeed achter: versoepelt het rijden op de ruwste wegen en door het efficiënte en comfortabele rijgedrag krijg je meer snelheid en betere prestaties. De verstelbare IsoSpeed aan de achterzijde maakt het mogelijk om de mate van flexibiliteit op je persoonlijke rijstijl en het terrein af te stellen, waardoor je kunt kiezen uit een stijvere of meer comfortabele fiets in vergelijking met de huidige Domane. De totale toename in verticale flexibiliteit is 14% als de schuifregelaar in de laagste stand staat.
  • IsoCore stuur: het Bontrager IsoCore racestuur verbetert de demping van hoogfrequente trillingen. Een speciale dempende laag materiaal aan de binnenzijde van het OCLV carbon vermindert de trillingen met 20% ten opzichte van standaard carbon sturen.
  • Schijfrem opties en extra ruimte voor de banden: beschikbaar in velg- en schijfremmen die beide meer bandenvrijheid dan voorheen hebben. Rijders kunnen nu rijden met 28c banden op de Domane SLR en 32c banden op de Domane SLR Disc. Hierdoor wordt de veelzijdigheid van het platform verder verhoogd en er wordt nog steeds voldaan aan de SPSC en ISO-standaards voor bandenvrijheid. De Domane SLR met velgremmen is voorzien van lichtgewicht Direct Mount remmen, de schijfrem versie is voorzien van 12mm steekassen. Zowel de velg- alsmede de schijfremversie zijn beiden voorzien van verborgen spatbordbevestigingen.

 

Trek Domane