Uitreiking Fiets Awards 2016 tijdens Tweewieler Retail Trends congres

De uitreiking van de Fiets Awards 2016, een initiatief van RAI Vereniging, zal plaatsvinden tijdens het Tweewieler Retail Trends congres op maandag 4 april vanaf 13.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

De bekendmaking en uitreiking van de Fiets Awards; de Fiets Innovatie Awards, Fiets van het Jaar, E-bike van het Jaar en Speed E-bike van het Jaar 2016 is een onderdeel van het Tweewieler vakevent; Tweewieler Retail Trends, van kennis naar praktijk. Afgelopen editie was er ook al een samenwerking met het vakblad Tweewieler toen de winnaars van de Fiets Awards 2015 tijdens de Tweewieler VIP-avond gepresenteerd werden op de Nationale E-bike Testdagen in Vijfhuizen. Sacha Boedijn, secretaris afdeling Fietsen RAI Vereniging: “Wij zijn heel content met deze samenwerking, het bekendmaken van de winnaars van de Fiets Awards in het bijzijn van de gehele tweewielerbranche is de beste aandacht die je kunt krijgen als winnaar. De winnaars staan gelijk in de spotlight voor het juiste publiek”.

De bekendmaking en uitreiking van de Fiets Awards 2016 is een onderdeel in het programma van het Tweewieler Retail Trends congres, de bekendmaking vindt plaats tussen 14.00-15.00 uur. Ook zal deze dag de Tweewielerwinkel van het jaar 2016 bekend worden gemaakt.

Geplaatst in Uncategorized.